Het is 2024!! Wij wensen iedereen een gelukkig, mooi, sportief en gezond Nieuwjaar toe. Een nieuw jaar waar we weer vol energie in gaan.

Wervingscampagne
Energie is wat we nodig hebben bij alle activiteiten, acties en taken die er binnen onze vereniging. We willen veel maar hebben niet altijd voldoende vrijwilligers om ook daadwerkelijk alles uit te voeren. Zo zijn we hard op zoek naar enthousiaste leden of ouders die willen helpen bij het organiseren van activiteiten voor de jeugd. Ook op andere vlakken zijn we op zoek naar nieuwe energie (lees: vrijwilligers!) Op korte termijn houden we een wervingscampagne, onder andere door middel van een korte enquête dus hou de sociale media en de apps in de gaten.

Aanmoedigen
Ons vlaggenschip heeft ook alle energie nodig om te handhaven in de 2e klasse. De eerste punten zitten er aan te komen, gelet op het steeds beter wordende spel gaat dit vast lukken. Het sterk verjongde 2e geeft het goede voorbeeld en speelt een uitstekend zaalseizoen. Kom de beide teams dus aanmoedigen bij thuiswedstrijden!

Camera-beveiliging
Het afgelopen veldseizoen zijn we opgeschrikt door een inbraak in het clubgebouw. Gelukkig viel de uiteindelijke schade mee maar het blijft vervelend natuurlijk. Ook is er vorig jaar een fiets gestolen uit de fietsstalling. Reden genoeg voor het bestuur om camera’s op te hangen die het complex beter moeten beveiligen.

Nieuwe sponsor

We hebben een nieuwe sponsor gevonden voor het scorebord, Spijkerman Assurantie en Hypotheekkantoor! Met ingang van het veldseizoen hangt er een mooi nieuw bord. We zijn natuurlijk erg blij met deze aanwinst. Heb je vragen op het gebied van je verzekeringen of op het gebied van je hypotheek dan weet je waar je moet zijn!

Jaarvergadering
Als laatste alvast een oproep voor de jaarlijkse ledenvergadering. Dinsdag 12 maart staat deze weer op de planning dus zet de datum vast in je agenda!

We wensen alle leden veel korfbalplezier en succes toe in het tweede deel van de zaalcompetitie!

Sportieve groet

Het Bestuur