Wedstrijdverslagen zaterdag 24 januari

Uitwedstrijd24 Januuari ‘ 15 Juventa D1 tegen Achilles D1

Wij moesten tegen juventa spelen.

De vorige keer hebben we die wedstrijd dik verloren. We hebben een redelijk goede wedstrijd gespeeld want we stonden met 4-2 achter in de rust en zijn met 4-8 terug gekomen, die eerste 2 doelpunten heeft mette en nienke gemaakt.De andere doelpunten heeft bas er 2 van gemaankt en ik zelf 4, waaronder 1 strafworp.Bas deed met ons mee omdat lieke en julia er niet waren .Ik vond dat de scheids goed floot.

Het was voor mij weer de eerste wedstrijd na 6 weken vanwege een enkelband blesure.Ik heb het de hele wedstrijd vol gehouden en ik was ook de aanvoerder.Ik heb een lekkere wedstrijd gespeelt en een gezelige. Volgens mij vond de rest dat ook.Volgens mij staan wij nu op de derde plek en wij kwamen van de 4de plek want daar staat juventa nu.

groetjes sophie dijkstra, Speelster Achilles D1

De Thuiswedstrijd Achilles E2 tegen Juventa E3…….

Thuiswedstrijd 15 november ’14 Achilles E2 tegen Juventa/GoedeOrde E3,

Er is ons gevraagd om een klein verslag te schrijven over deze wedstrijd.Wij begonnen de wedstrijd heel goed en kwamen al snel voor met 2-0. Vervolgens scoorden zij en kwamen we gelijk met 2-2.Door een kleine fout in de verdediging kregen wij 2 strafworpen tegen en 2 geluk schoten van hun waardoor zij uitliepen naar 6-2.

Wij hebben gevochten als leeuwen, bij ons gingen de kansen en schoten er niet meer in. we hebben allemaal goed ons best gedaan.

De volgende keer winnen wij deze wedstrijd.

Sportieve Groet;

Gerben, trainer Achilles E3