SDO D1 – Achilles D1

We stonden 4de en moesten tegen de 2de van onze poule. Bas was met ons mee omdat Fleur en Anna er niet waren. We begonnen niet heel erg goed. In de eerste helft kwamen we achter met 3-1. De verdediging was niet zo goed bij ons. En de tegenstander kon makkelijk onze ballen afpakken. In de tweede helft kwamen we goed terug. We gooiden en vingen de ballen goed! We kwamen op een gegeven moment zelfs terug tot 3-4!

De verdediging ging stukken beter dan de eerste helft. De aanval ging ook veel beter, we speelden goed samen! Bijna aan het eind kregen we een (oneerlijke) strafworp tegen, die er gelukkig niet in ging. Vlak daarna scoorde er nog iemand van ons en werd het 3-5 voor ons! Dit was dan ook de einduitslag. We hebben hard gewerkt en we zijn goed terug gekomen na de eerste helft met een paar mooie doelpunten. De scheidsrechter floot partijdig in ons nadeel vonden wij. Ik vond het wel een leuke en spannende wedstrijd en ben blij dat we deze wedstrijd gewonnen hebben.

Wie hebben er gescoord:
Nienke 1x
Imke 2x
Emma 1x
Julia 1x
Ik weet niet meer de precieze volgorde.

Geschreven door Femke Bijlstra, speelster van de D1.