Recreanten gezocht

Snapt u wat uw kinderen in het veld aan het doen zijn? Waarom de scheidsrechter fluit (of juist niet)?
Toch leuk om uw kind(eren) langs de lijn aan te moedigen en aanwijzingen te roepen (ook al heeft u zelf nooit gekorfbald) die kloppen? Trouwens, daar hebben ze ook een coach voor.
 
Ervaar zelf eens het gevoel om een bal in de handen te hebben, te gooien en te schieten. Zoals met veel dingen, het lijkt makkelijker dan het is. Maar op uw leeftijd ga je tocht niet voor schut staan?
Toch zijn wij met een groepje gestart die daar gewoon lak aan hebben, die vroeger (kort) gekorfbald hebben of zelfs nog nooit.

Wij zijn op zoek naar versterking van deze groep: vaders, moeders, opa’s, oma’s, familieleden, vrienden en kennissen (voor als u niet alleen wilt komen). En naast veel plezier werkt u aan uw conditie en in een omgeving waar NIEMAND voor schut staat. Het is vaak alleen even die drempel nemen.
Kom eens een paar keer meetrainen. Vindt u het leuk, blijft u en vindt u het niet leuk, stopt  u zonder enige verplichting.
 
Wellicht snapt u na een tijdje wat uw kinderen in het veld aan het doen zijn en waarom de scheidsrechter floot, of juist niet. Beleef met elkaar het korfballen!
 
Vanaf nu trainen wij tot in maart in de sporthal aan de Sluiskade (bij het zwembad) op de woensdagavonden (1x in de 14 dagen) van 20.00 tot 21.00 uur.
 
Wilt u meer informatie of wilt u weten wanneer de exacte trainingsavonden zijn, kunt u mij telefonisch bereiken onder nummer 06 – 19 69 57 57
 
Groeten, Martin van Zelst