Wedstrijd verslagen Achilles 1 en Achilles 2

Achilles 1- Dos-WK 1

Zaterdag 17 Nov. speelden we onze eerste thuiswedstrijd in de zaal, tegen Dos-WK 1. Het begin verliep moeizaam voor ons. Na 10 minuten stond er 1-5 op het scorebord. Echter knokten we onszelf prima terug in de wedstrijd en stond het met de rust 5-5.

(klik op lees meer om de rest en het verslag van het 2e te lezen)

In de tweede helft werd er opnieuw weinig gescoord van beide kanten. Met nog een paar minuten op de klok stond het 7-8 voor Dos-WK. We kwamen terug tot 8-8. In de laatste minuut kregen we Nog een vrije bal mee die erin werd geschoten waardoor wij met 9-8 voor kwamen. In de allerlaatste seconden van de wedstrijd incasseerden we nog een strafworp. Deze werd gelukkig gemist. Hierna klonk het fluitsignaal en hebben we de wedstrijd tot een goed einde weten te brengen met een eindstand van 9-8.

Volgende week spelen we thuis om half 5 tegen Pallas’ 08. Op dit moment staan wij op de 3e plek met 4 punten uit twee wedstrijden. Pallas’ 08 staat op de 5e plek met 2 punten ui 2 wedstrijden. 

-Tim Buursema-

Achilles 2 – SKF 4

Na de verloren wedstrijd tegen DVO 7. Waren wij er erg op gebrand om deze wedstrijd tegen SKF tot een goed einde te brengen.

Jammer genoeg begonnen wij, zoals we vaker onze wedstrijden beginnen, niet scherp genoeg. Al snel kwamen wij met twee doelpunten achter en liepen we alweer achter de feiten aan. Gelukkig konden wij ons goed herpakken en kwamen langzaam terug. De tegenpartij had moeite met de druk die wij verdedigend gaven en zelf verdedigden ze niet erg strak. Hierdoor kregen wij de mogelijkheid om veel te schieten en daar vielen ook onze doelpunten uit. Uiteindelijk hebben we de wedstrijd gewonnen met 11-5.

Volgende week spelen we thuis om kwart over drie tegen KVZ 4 en gaan we natuurlijk voor de volgende overwinnen!

-Kevin Wanschers-