Van de jeugdcommissie

Halverwege de najaarscompetitie wil ik even stilstaan bij de resultaten die onze jeugdteams tot op heden hebben bereikt. We zijn deze competitie gestart met 8 teams en wij zijn blij om vast te kunnen stellen dat geen van de teams op dit moment op de laatste plaats staat.

E2 en A1 staan momenteel op de 3e plaats, maar er is voor deze teams nog van alles mogelijk om hogerop te klimmen in de ranglijst. Weet zeker dat jullie er met elkaar nog heel wat punten uit kunnen slepen. 

B1, B2 en C1 bekleden op dit moment de 2e plaats.  Soms met maar 1 puntje achterstand op de nummer 1. Blijf er met je team voor knokken en wie weet staan deze teams dan ook aan het eind van de competie op de 1e plek.

D1, D2 en E1 staan halverwege de competitie op een 1e plaats. Hierbij wil ik wel aangeven dat zowel D1 als D2 in de 1e klasse spelen, dus een geweldig resultaat voor deze teams. Probeer dit met elkaar vast te houden.
We hopen dan ook dat aan het eind van dit seizoen een aantal jeugdteams zich kampioen mag noemen.

 

Inmiddels zijn wij alweer druk bezig met de voorbereiding van het komende zaalseizoen. We streven ernaar om voor alle teams ruimte te krijgen om ook in de zaal volop te kunnen trainen en spelen. Mocht hierover meer bekend zijn zullen wij u dat via de diverse media mogelijkheden laten weten.

 

Ook zijn wij bezig met diverse activiteiten. Volgende week staat het schoolkorfbal alweer voor de deur, gevolgd door het jeugdkamp in oktober. We hebben getracht om het kamp dit jaar in een geheel nieuw jasje te steken, dus als je nog niet bent aangemeld doe dit dan snel!

In november staan een Snert(sponsor)loop en het sinterklaasfeest alweer gepland. Meer informatie hierover volgt binnenkort.

 

Namens de Jeugdcommissie

 

Tonny Woolderink