Wedstrijdverslag Achilles E1 – Zwart Wit E3

E1 speelde afgelopen zaterdag een heuse topper. Zwart Wit E3 was de tegenstander en zij hadden net als E1 nog alles gewonnen. 

Het werd een wedstrijd om van te smullen. Al direct de eerste minuten werd duidelijk dat beide ploegen aan elkaar gewaagd waren. Met snel spel kregen beide ploegen kansen om de score te openen. Maar gescoord werd er niet totdat  ver in de eerste helft Carlijn raak schoot.  1 – 0 was ook de ruststand. Direct na rust schoot Layla raak en verdubbelden wij de voorsprong. Lang konden wij hier echter niet van genieten. Binnen de kortste keren scoorde Zwart Wit twee keer en was het weer gelijk. E1 liet de kopjes niet hangen. In het laatste kwart gaven we nog één keer alles en dat was genoeg voor de overwinning. We scoorden nog 3x terwijl Zwart Wit niets meer raakte. De eindstand was 5 – 2.

 

Doelpunten: Carlijn 3x, Layla 2x

 

Ook een wedstrijdverslag inzenden? Dat kan via website@ckv-achilles.nl