Wedstrijdverslag Zwart-Wit E3 – Achilles E1

 

Vorige week hebben we na een spannende wedstrijd gewonnen van Zwart Wit E3 en deze week speelden we weer tegen hen maar nu in Delden. Zwart Wit speelt nog altijd op gras, echt gras. Het gras was net gemaaid en het gras was nat. De bal werd dus snel glibberig. Dit alles was voor ons wel wennen. Zwart Wit begon direct heel fanatiek aan de wedstrijd en scoorde al snel een doelpunt. We stonden 1 – 0 achter. We deden erg ons best maar we hadden het lastig tegen de Zwart Witte tegenstanders die er telkens tussensprongen. We raakten dus heel veel ballen kwijt voor we konden schieten. Gelukkig verdedigden wij wel heel erg goed zodat Zwart Wit niet zo veel kansen kreeg om uit te lopen. Aan het eind van de eerste helft ging het bij ons wat beter. We kregen een aantal mooie kansen maar het lukte niet om te scoren. Op de helft van de wedstrijd stonden we met 1 – 0 achter.

 

De tweede helft begon voor ons heel erg goed. Tijn kreeg een mooie kans en schoot raak. 1 – 1. Daarna kregen wij nog wel een paar kansen maar de tegenstander was wat beter en had vaker de bal. We bleven goed verdedigen en het leek erop dat we gelijk gingen spelen. Helaas voor ons schoot een heer van Zwart  Wit  raak en 30 seconden later floot de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd. Verloren en dus nog geen kampioen: Eindstand 2 – 1. 

 

Doelpunt: Tijn 1x  

wp_20160924_09_17_02_pro