Achilles E1 – Rigtersbleek E3

Zaterdag speelden we een spannende wedstrijd tegen Rigtersbleek E3. De eerste wedstrijd van het seizoen wisten we met 3 – 0 te winnen. Deze wedstrijd ging het echter minder makkelijk.

De hele wedstrijd ging het heel gelijk op. Wat wij heel goed deden was het verdedigen met 1 met 1 hand voor. Hier hadden we de hele week op getraind en de E1 liet zien dit al behoorlijk onder de knie te hebben.

Rigtersbleek maakte het eerste doelpunt uit een mooi schot. We bleven echter heel hard werken en Tijn maakte ook een mooi doelpunt.

Het spel ging op en neer en zowel Rigtersbleek als Achilles kreeg kansen op een tweede doelpunt. Gelukkig voor ons maakte Layla in het laatste kwart ook een mooi schotje. We stonden dus voor. Tot en met de laatste seconden bleef het spannend maar een laatste schot van Rigtersbleek draaide net uit de korf. We hadden gewonnen! Eindstand 2 – 1

 

Doelpunten: Tijn 1x, Layla 1

img-20161001-wa0009