Wedstrijdverslag Achilles E1

We zijn kampioen!! Afgelopen zaterdag hebben we met 11-1 gewonnen van HKC E2 en daardoor zijn we samen met Zwart Wit E3 kampioen geworden!

De eerste tien minuten ging het nog gelijk op. HKC werkte hard en verdedigde goed. Alleen Maud lukte het een doelpunt te maken en was het dus 1-0. Daarna ging het sneller Maud maakte er nog én en Karlijn scoorde er drie, 5-0 dus met rust.

 

De tweede helft bleven we goed doorgaan. We deden ons best om met 1 been voor te verdedigen en dat ging steeds beter.  Toen we met 9 – 0 voorstonden wist HKC ook een doelpunt te maken.

Het mooiste moment moest voor ons toen nog komen. Ons 10e doelpunt was namelijk een mooi schot van Kevin. Hij had dit seizoen nog geen doelpunten gemaakt  en dus was deze 10e de mooiste van de wedstrijd. We wisten nog een laatste keer de bal door de mand te krijgen en zo werd het 11 – 1 voor ons.

 

Omdat Zwart Wit ook wist te winnen zijn we samen kampioen geworden! We kregen allemaal een beker(tje) en een medaille en bij terugkomst in de kantine hebben we lekker een patatje gegeten.

 

Doelpunten: Karlijn 5x, Tijn 3x, Maud 2x en Kevin 1x

 

unknown