Indrukwekkende eindsprint Achilles E1 is Centrum E2 te machtig

De eerste wedstrijd van het zaalseizoen speelden we in Gramsbergen tegen Centrum E2. Voordat we begonnen moesten we allemaal omhoogkijken. Alle spelers van Centrum waren groter dan wij! Maar wie niet groot is moet slim zijn….. 

 

We begonnen goed. Aan het begin van de wedstrijd onderschepten we direct veel ballen en we maakten al snel het eerste doelpunt. We waren lekker fanatiek en maakten nog meer doelpunten. Toen het 4 – 1 werd leek het erop dat we makkelijk gingen winnen vandaag. Maar Centrum dacht daar duidelijk anders over. Centrum E2 scoorde 3x achter elkaar en het was weer gelijk. Het werd ineens een echte wedstrijd. Er spel golfde op en neer en alles was weer mogelijk. De ruststand was 4 – 4

In de rust gaven Lara (onze nieuwe coach) en Harmen complimentjes maar ook aanwijzingen. Vooral het strak overgooien naar elkaar kon wat beter! De tweede helft ging het aan het begin nog gelijk op. Het werd 5 – 5 en 6 – 6. Beide teams knokten voor elke bal en het spel bleef snel op en neer gaan. Het was spannend, de laatste 10 minuten zouden de beslissing moeten brengen en dat gebeurde ook.  

 

Eerst kwamen we kwamen met 6 – 8 voor. Centrum gaf zich nog niet gewonnen en scoorde de 7 – 8. Daarna maakten we ons zo kwaad dat Centrum bang moet zijn geworden.  Het ging zo snel dat Gerwald (de vader van Tijn) pijn in de vingers kreeg van versturen appjes over de tussenstanden. We scoorden aan de lopende band en toen we aan het van de wedstrijd op het scorebord keken bleek dat we met 7 – 14 gewonnen hadden. In de laatste 10 minuten hebben we 8!!! doelpunten gemaakt. Echt knap! Doordat het zo snel ging kon Harmen ook niet meer onthouden wie de doelpunten gemaakt had! Uiteindelijk hebben we dus best dik gewonnen maar het was wel lang spannend geweest.

 

Volgende week spelen we thuis in de Sluiskade tegen Zwart Wit E2

e1-1 e12