Verrassend verlies Achilles E1 tegen Amicitia E3

Verloren, de eerste keer dit seizoen. Misschien hebben we het een beetje onderschat. Amicitia stond met nog 0 punten onderaan en had dik verloren van Groen Zwart. Het ging direct gelijk op. We kregen kansen maar schoten niet raak. Misschien hadden we beter niet met pakjes moeten schieten op de pietentraining afgelopen donderdag. Amicitia kreeg ook kansen maar scoorde er ook niet veel. Wel kwam Amicitia op voorsprong. Gelukkig schoot Carlijn aan het eind van de eerst helft er 1 voor ons zodat we de ruststand 1 – 1 was.

 

De tweede helft bleven we hard werken, kregen we kansen maar we konden de bal maar niet door de korf krijgen. Amicitia werkte net zo hard en maakte er wel een paar. Zo werd het 1 – 4 en hebben we verloren. Volgende week zaterdag spelen we geen wedstrijd dus we kunnen veel trainen en oefenen de komende 2 weken.

 

Doelpunt: Carlijn 1x

img_1478