Gezellige dag voor Achilles E1 ondanks verlies

Zaterdagmorgen vertrokken we om 9:00 uur richting Enschede voor de wedstrijd tegen Rigtersbleek E2. Sommigen van ons vonden het blijkbaar nogal vroeg want het liep allemaal een beetje anders dan gedacht. Lara dacht dat we om 10:00 uur moesten vertrekken en kon dus niet mee, de vader van Tijn was de shirtjes vergeten en in de Diekmanhal in Enschede deed men pas 15 minuten voor de wedstrijd begon de lichten aan in de kleedkamers en in de sporthal.

 

Ondanks deze gekke start van de dag begon E1 superfanatiek aan de wedstrijd. Het werd ook direct duidelijk dat het een pittige wedstrijd zou worden vandaag. We waren duidelijk aan elkaar gewaagd. Het spel golfde op en neer, Rigtersbleek schoot wat vaker maar wij verdedigden erg goed en de scheidsrechter floot dan ook vaak voor verdedigd. 

Rigtersbleek maakte het ons vooral lastig met het gooien en vangen. Zij pakten er veel ballen tussenuit. Carlijn maakte vlak voor rust een doelpunt en omdat Rigtersbleek dat ook 1x had gedaan was de ruststand 1-1

 

De tweede helft was een kopie van de eerste helft. We werkten heel erg hard, verdedigden goed pakten heel veel ballen terug en we kregen mooie kansen. Helaas voor ons kregen we de bal er dit keer niet meer in. Rigtersbleek scoorde nog wel 1x en dus hebben we verloren met 2 – 1.

 

Doelpunt Carlijn 1x

 

Behalve een korfbalwedstrijd had de E1 later die dag ook nog een gezellige middag / avond met z’n allen. We speelden een echte quiz: de jongens tegen de meisjes (de jongens hebben natuurlijk gewonnen), hebben heerlijke pannenkoeken gegeten en een leuke film gekeken. We hebben zelfs nog heel professioneel een samenvatting van onze korfbalwedstrijd tegen Amicitia E3 teruggekeken. Ondanks dat we verloren hebben was het een erg leuke dag.