Achilles E1 verliest van Centrum E2

Omdat de wedstrijden van vorige week door gladheid niet gespeeld konden worden speelden we zaterdag de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar.

We wisten dat het niet gemakkelijk zou worden, de eerste wedstrijd hadden we dan wel met 14 – 7 gewonnen maar een groot deel van die wedstrijd ging het gelijk op. Bovendien waren alle spelers van Centrum groter dan wij.

 

Het ging ook gisteren weer gelijk op. E1 werkte hard kreeg ook mooie kansen maar we wisten niet te scoren. We hadden het heel erg lastig met de lange armen van onze tegenstanders. Centrum scoorde wel een paar keer zo was de stand bij rust 0- 3.

De tweede helft bleven we keihard knokken, Layla beet zich vast in de beste dame van Centrum en wist haar keer op keer te verdedigen. Kevin stond zijn mannetje en gaf zijn tegenstander nauwelijks kans. Carlijn tikte er veel ballen tussenuit en schoot er een mooie bal in. Maud racete over het veld om ballen te onderscheppen en maakte ook een mooi schot. Tijn speelde zichzelf goed vrij en kreeg een paar mooie schotkansen. Het was uiteindelijk niet genoeg om te winnen. Via 0 – 4 kwamen we nog terug tot 2 – 4, we hadden nog een beetje hoop op een gelijkspel maar helaas scoorde Centrum nog 1 keer.

 

Eindstand: 2 – 5

 

Doelpunten Maud 1x, Carlijn 1x