Sneu verlies Achilles E1

 

E1 speelde zaterdagmorgen tegen Amicitia E3. Helaas zonder Carlijn want zij was ziek maar met een prima vervanger, Sarah!

We begonnen goed, we speelden vooral mooi samen en konden zo vaak soepel van verdediging naar de aanval gaan. Tijn, Kevin en Sarah kregen ook mooie schotkansen. Maar waar wij de ballen net niet raak schoten vielen er bij Amicitia 3 achter elkaar in.

Vlak voor rust werd het zelfs nog 4 – 0 voor Amicitia en dat terwijl wij het ene na het andere schot losten maar de bal maar niet door mand wisten te krijgen. 

 

In de rust hebben we afgesproken om RAAK te gaan schieten. Tijn had heel goed geluisterd want in de tweede helft was hij helemaal los. Hij scoorde de 4 – 1, de 4 – 2, de 4 – 3 en de 4 – 4!!! We waren weer helemaal terug in de wedstrijd. 

In de laatste minuten gingen we vol voor de winst maar het was Amicitia die in de laatste minuten nog 2x raak wist te schieten. Qua spel was het een hele goede wedstrijd van ons. We hebben keihard geknokt en hadden op zijn minst een punt verdiend. 

De eindstand was 6 – 4 voor Amicitia E3

Sarah bedankt voor het meespelen, het ging super goed!

 

Doelpunten 

Tijn        4x