Stap 2: Sportlinked app instellen (pilot vrijwilligersmodule)

Stap 2: Sportlinked app instellen

Het complete stappenplan kun je ook downloaden: Vrijwilligersmodule_v2

Zodra je bent toegevoegd aan Sportlink kun je de app openen klikken op “registreren” (Afbeelding 1). Vul je gegevens in, dit is het e-mailadres waarmee je geregistreerd bent in Sportlink. Het wachtwoord kies je zelf. (Afbeelding 2). Klik op registreren, je ontvangt nu een bevestigingsmail.

(Afbeelding 3) Let hier even op! Je moet aangeven wat voor soort lid je bent. Ouders kiezen voor: “Ik ben clublid, maar geen bondslid”. Leden kiezen voor: “Ik ben bondslid”. Vervolgens kies je de bond KNKV. (Afbeelding 4)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In het volgende scherm moet je de vereniging kiezen. Type in de zoekbalk Achilles en kies vervolgens voor Achilles (A). (Afbeelding 5 en 6)

 

In de volgende stap wordt gevraagd om te koppelen met een persoon. Klik hier op de naam van de gebruiker die de app gaat gebruiken. Dit is in bijna alle gevallen jouw naam die hier staat. (Afbeelding 7) Je bent nu aangemeld bij de app en kunt gebruik maken van alle functies. Je hebt nu ook toegang tot de uitslagen, standen en allerlei andere informatie van en over Achilles.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit is einde van stap 2. In stap 3 leg ik uit hoe je bij de vrijwilligerstaken komt en je je beschikbaarheid kunt doorgeven.