De laatste loodjes

Het seizoen vliegt voorbij, nog een paar competitierondes en het seizoen zit er alweer op! Dit jaar hebben we met elkaar ontzettend veel werk verzet. Werk dat nodig is om elke week te kunnen korfballen, werk dat vaak als vanzelfsprekend wordt ervaren.

Het seizoen mag dan bijna voorbij zijn, ook nu zijn er vele leden actief om het seizoen goed af te sluiten en de blik alweer op het komende seizoen te richten. Teams moeten worden ingedeeld en worden opgegeven, trainers benaderd, de zaalhuur moet alweer geregeld worden etc. etc. Ook wordt van commissies gevraagd om concrete plannen voor volgend seizoen aan te leveren voor het beleidsplan zodat er een jaarplan gemaakt wordt. Niet te vergeten staan de provinciale schoolkorfbalkampioenschappen en het vriendentoernooi ook nog voor de deur. Grote evenementen waar een beroep gedaan wordt op vele vrijwilligers.

Het bestuur wil alle vrijwilligers bij deze ontzettend bedanken voor de inzet dit seizoen. Het wordt niet altijd uitgesproken maar de waardering is er niet minder om. Het succes maken we met elkaar, Achilles scoort met  plezier!

 

Wij wensen iedereen succes met de laatste loodjes!

Gijs Rutering, Milou Westerhuis,  Andre Kroeze, Harmen Eenkhoorn