Campamento Mexicana 2017

Tijdens de herfstvakantie was het weer zover. Het jaarlijkse CKV Achilles Jeugdkamp ging weer van start. Leiding en kookmoeders hadden er dit jaar weer erg veel zin in en dat kwam goed uit want alle deelnemers waren ook allemaal erg vrolijk.
Nadat alle bagage was ingepakt in de bus van Bijlstra Transport vertrok iedereen op de fiets richting De Bovenberg in Rijssen.
Hier stonden 3 dagen op het programma met veel bosspellen, plezier en lekker eten op het programma. Ook hebben we met elkaar nog lekker gezwommen bij het zwembad in Rijssen.
Vast terugkomend spektakel is natuurlijk het bezoek aan het centrum van Rijssen, waar dit jaar een vossenjacht werd gehouden. Annita, Truus, Maureen, Jonna, Anne-Meike, Floris, Tim en Alex bedankt dat jullie hebben geholpen er een succes van te maken. ’s Avonds was uiteraard weer de spooktocht.
De vossen werden omgekleed en aangevuld met Jeroen, Anne, Maaike, Bart en Laura die met elkaar weer hun best deden iedereen zoveel mogelijk te laten schrikken.
De afsluiting was zoals gewoonlijk weer “de bonte avond” die wederom muzikaal werd opgeluisterd door DJ Raemundo.
Het was voor ons een zeer gezellige week en hebben weer enorm genoten!

Namens kampleiding en kookmoeders wil ik dan ook iedereen bedanken die dit kamp wederom tot een groot succes heeft gemaakt.

Binnenkort zullen we alle foto’s op de site plaatsen.

Namens de kampleiding,
Tonny Woolderink