Vrijwilligers bedankt!

In deze periode van het jaar genieten we met elkaar van alle feestdagen, vakanties  en korte werkweken. Het betekent echter ook dat het einde van het seizoen snel dichterbij komt.  Een seizoen waarin ontzettend veel gedaan en georganiseerd wordt.

Vaak zijn de vrijwilligers zichtbaar, we zien de jeugdtrainers en scheidsrechters op het veld staan en we zien de mensen bardienst doen.   Maar er wordt ook achter de schermen veel werk verzet om het korfbalseizoen tot een succes te maken.

  • Er wordt regelmatig op doordeweekse dagen geklust op de accommodatie
  • Er worden fluit- en vervoerschema’s gemaakt
  • de grote clubactie en jantje beton worden gecoördineerd
  • De boekjes voor de zaalwedstrijden van het 1eworden gemaakt
  • De website wordt up-to-date gehouden
  • De ballen & materialen worden van het veld naar de zaal gebracht en weer terug
  • Op het sleuteladres wordt meerdere keren per week de deur geopend
  • Etc etc etc

De lijst is lang niet compleet maar geeft aan dat we als we vereniging niet zonder inzet van leden en ouders van leden kunnen. Vele handen maken licht werk en daarom verwachten wij van onze leden dan ook dat ze op een of andere manier een bijdrage leveren als vrijwilliger. Om die reden zijn we gestart met de module ‘Meer Vrijwilligers in korte tijd’. We gaan dus op zoek naar extra handen en op hele korte termijn horen jullie hier meer over!

In de laatste maanden staan er nog een tweetal mooie evenementen op het programma. Wij organiseren voor het tweede jaar op rij de schoolkorfbalkampioenschappen van Overijssel en de 3eeditie Vriendentoernooi vindt 16 juni plaats. Evenementen waar we trots op zijn maar ook evenementen waar vrijwilligers het succes maken! Om dit soort dingen in de toekomst ook te kunnen blijven organiseren hebben is het echt noodzakelijk om de groep vrijwilligers groter te maken. We zijn dus op zoek….

Via deze weg willen wij als bestuur alle vrijwilligers enorm bedanken voor jullie inzet het afgelopen seizoen!  Veel plezier en succes gewenst met de laatste loodjes van het seizoen!