Wedstrijdverslag Achilles F1 – Devinco F1

Gespannen koppies, een mooi spandoek, extra veel publiek en een tegenstander die zich niet zomaar gewonnen zou geven. Alle ingrediënten voor een spannende kampioenspot waren aanwezig.
De zenuwen zaten ons het eerste kwart nog wat in de weg. We zochten goed naar kansen, maar de doelpunten vielen niet zo makkelijk. Gelukkig maakte Naomi 1-0 zodat we iets meer konden ontspannen.
In het tweede kwart kwamen we nog iets meer in ons spel. Romy maakte 2-0 en Coen iets later 3-0. De tegenstander bleef ook goed zoeken en maakte ons het gooien lastig. Ook zij scoorden. Gelukkig kwam Floor net voor rust mooi vrij en scoorde de 4-1. Met deze stand gingen we rusten.

Na de rust hadden we meer last van de warmte; vooral verdedigend. Toch bleven we lekker scoren. Romy scoorde drie keer achter elkaar met twee doelpunten van Devinco als onderbreking. 7-3 Hierna nam Naomi het stokje over en scoorde twee keer; ook even onderbroken door een score van de tegenstander 9-4. De spanning en het fanatisme waren op dit moment van de wedstrijd behoorlijk teruggelopen. Romy, Devinco en Naomi scoorden nog één keer; waardoor de eindstand 11-5 werd. Hierna volgde veel gejoel, medailles, patat, snoep en felicitaties.
ACHILLES F1 IS HEEL VERDIEND KAMPIOEN! GEFELICITEERD!