Puzzel mee met de Achilles legpuzzel

De afgelopen week hebben alle leden en/of ouders van leden tot twee keer toe post ontvangen van CKV Achilles. Je zult je vast afgevraagd hebben wat de bedoeling is van de puzzelkaartjes. We willen niemand langer in spanning en houden…Lees daarom snel verder want ook JIJ past in de puzzel!

Achilles is bezig om een vrijwilligerspuzzel te leggen. Zoals vaker gezegd zijn we op vele fronten actief. Op allerlei vlakken wordt er door vrijwilligers gewerkt om de vereniging te laten draaien en succesvol te zijn. Soms ontbreken er echter puzzelstukjes. Daardoor worden er zaken niet opgepakt of komt er meer werk op een kleine groep schouders terecht.

Tegelijkertijd horen we regelmatig dat leden en ouders wel willen helpen maar niet precies weten bij wie ze moeten zijn of wat er moet gebeuren.

We zijn dus op zoek naar ontbrekende puzzelstukken (lees: vrijwilligers)!

Puzzelkaart meenemen

De tweede kaart die je gekregen hebt is een puzzelstuk. In het clubgebouw van Achilles staat sinds zaterdag een grote puzzeltafel. Met het puzzelstuk roepen we je op om te komen puzzelen.

Neem je ontvangen puzzelkaart mee naar het clubgebouw! Plaats deze, voorzien van je naam en je telefoonnummer, op de puzzeltafel in het vak dat het beste past bij jou kwaliteiten.

Kun je niet komen naar het clubgebouw? Mail dan naar secretariaat@ckv-achilles.nl en vertel ons waar we jou mogen plaatsen in de puzzel.

Een korte uitleg van de puzzel vind je in het clubgebouw.

Puzzel dus mee! Jouw hulp hoe klein ook maakt de puzzel compleet!