Achilles Puzzelt met succes: Veel nieuwe vrijwilligers

Afgelopen maandag heeft de ‘Achilles Puzzelt’ wervingsactie zijn hoogtepunt bereikt. Tijdens de aangekondigde belactie hebben we veel leden en ouders van leden benaderd en gesproken over de bijdrage die zij kunnen leveren aan de Vrijwilligerspuzzel. In totaal hebben zich 48 ‘vrijwilligers aangemeld voor uiteenlopende taken en vacatures. Een supermooi resultaat waar we als vereniging enorm mee geholpen zijn. Het succes kan zelfs nog groter worden omdat we nog niet alle (ouders van) leden hebben gesproken!

Het korfbalseizoen is afgelopen en zal eind augustus / begin september weer in alle hevigheid losbarsten. Voor aanvang van het nieuwe seizoen gaan bestuur en/of commissies om tafel met de nieuwe vrijwilligers om verdere afspraken te maken over ieders bijdrage! Met dit mooie nieuws kunnen we met een goed gevoel het nieuwe seizoen tegemoet zien.

Wij wensen iedereen een fijne vakantie toe!

Harmen Eenkhoorn
Voorzitter