Het Klussenhuis aan de slag bij Achilles

In samenwerking met het sportbedrijf Almelo is het ons gelukt om een samenwerking met het Klussenhuis van Aveleijn aan te gaan.

Het Klussenhuis van Aveleijn biedt Dagbesteding voor ongeveer 40 volwassenen met een verstandelijke beperking en/of lage sociale redzaamheid. Ze bieden verschillende werkzaamheden aan onder begeleiding.

CKV Achilles heeft als Actief Betrokken Club contact gezocht met Aveleijn. Er zijn allerlei mooie passende klussen te doen op de club waar Het Klussenhuis een prachtige rol in kan vervullen. Vandaag zijn ze gestart met het opknappen van het jeu-de-boule veld. Ze zijn nog maar net begonnen maar het zag er meteen al een stuk netter uit!
Geweldig dat we dit soort samenwerkingen aan kunnen gaan. Het is een win-win situatie. Het Klussenhuis een mooie klus, CKV Achilles een nóg mooiere accommodatie.

Aveleijn is wekelijks aanwezig op de maandagochtend om allerlei klussen op te pakken. Henk van den Brink en Rein Eenkhoorn zullen wekelijks de poorten opendoen en in overleg met de beheercommissie zal worden gekeken welke klussen opgepakt worden.