Kangoeroeklup Achilles grijpt naast prijs tijdens sportverkiezing

25 januari

Voor het tweede jaar op rij was een initiatief van Achilles genomineerd voor een prijs tijdens de sportverkiezing 2018  van Almelo. Ditmaal was de kangoeroeklup genomineerd in de categorie sportstimuleringsproject.

Prijswinnaar AAV Sisu met de andere genomineerden: bron sportbedrijf almelo

Net als vorig jaar grepen we helaas net naast de prijs. AAV SISU werd gekozen als winnaar met het project Running Blind. Toch was het een mooie en spannende avond waarin alle sporthelden van 2018 in het zonnetje werden gezet. Dat Achilles opnieuw in de prijzen kon vallen en volop in de schijnwerpers stond is iets waar we met z’n allen trots op kunnen zijn.

Via deze weg feliciteert CKV Achilles alle winnaars van de sportverkiezing 2018!