Seizoen afgesloten met Pannenkoeken eten

Zaterdag 15 juni was er de laatste wedstrijd voor de F en E teams en de laatste training van de kangoeroeklup voor dit seizoen. Wij wilden het seizoen gezellig afsluiten en hebben 2 moeders bereid gevonden om pannenkoeken te bakken. Moeders erg bedankt ze waren heerlijk !!!

Helaas was het regenachtig in de ochtend en hebben de kinderen van de kangoeroeklup de training binnen gehouden. Zo was er stoelendans, blik gooien, twister en overgooien met de bal. Ondanks dat het binnen was hebben de kinderen weer een super leuke training gehad.

De kangoeroetraining stond ook in het teken van afscheid nemen want Ans (zij is al een aantal jaren betrokken als coördinator en trainster) en Diny (zij heeft dit jaar de taak als coordinerende trainer op zich genomen) stoppen bij de kangoeroeklup. Dames ontzettend bedankt voor jullie inzet en dat jullie elke zaterdag weer aanwezig waren om training te geven aan de kinderen. Ze zullen jullie gaan missen.

Naast Ans en Diny waren er ook nog andere trainers dit jaar betrokken bij de kangoeroeklup : Vera, Lisanne, Janique, Britt, Lara, Raëlle en Daan. Jullie ook ontzettend bedankt voor het afgelopen seizoen.

Namens de trainers wensen wij iedereen een fijne vakantie en tot volgend seizoen.