Van de Bestuurstafel (en ander nieuws)

We hebben er lang op moeten wachten maar het nieuwe kunstgrasveld is klaar. Sinds begin oktober zijn we weer terug op ons eigen complex en dat voelt goed! Niet alleen om het nieuwe kunstgras maar ook om de nieuwe en ‘duurzame’ LED-verlichting. en omdat het klokje nergens zo goed tikt als op ons eigen terrein! Buurman AKC heeft ons prima uit de brand geholpen en dat is door het bestuur zeer gewaardeerd.

Terugkijkend op het eerste seizoenshelft is er natuurlijk meer gebeurd dan alleen de aanleg van het kunstgras, al heeft dat wel veel tijd en energie opgeslokt. In deze van de bestuurstafel wordt de laatste feiten en nieuwtjes met jullie gedeeld.

AANBOUW / TERRAS / TOEGANG

Wij hebben tijdens de BALV aangekondigd in het najaar te starten met de aanbouw van de materiaalberging. Zoals het er nu voor staat zal de er in november/december daadwerkelijk begonnen worden. De bouwvergunning is enkele weken geleden aangevraagd en hopelijk gooit ‘stikstof’ geen roet in het eten.

Nu het veld klaar is kan het niemand ontgaan zijn dat er een groot stuk terras open ligt. In de komende wintermaanden, aansluitend op de verbouwing zal ook het terras helemaal opnieuw aangelegd worden. Dit betreft naast het terras voor de kantine ook de ruimte voor de kleedkamers.

Met de aanbouw van de materiaalberging zal er ook een nieuwe toegang worden gecreëerd. Tegelijk met de toegang zal ook een nieuwe fietsstalling gecreëerd worden. Hierover zijn de gesprekken met de gemeente gaande.

 

BOUWSTENEN TEN BEHOEVE VAN DE FINANCIERING

Tijdens de BALV is er ook uitgebreid aandacht geweest voor de financiering van het gehele project (aanbouw, terras, veldverlichting). Met een gedegen onderbouwing hebben we aangetoond de financiële lasten te kunnen dragen als vereniging. In de plannen is toen ook al aangekondigd dat we ook de oude ‘vertrouwde’ bouwstenen van stal halen. Wij denken met de bouwstenen een ‘extra’ maar noodzakelijk bedrag op te halen voor de financiering van het geheel. Op korte termijn informeren wij jullie hier verder over.

ACHILLES 4

Met het inschrijven van Achilles 4 voor de competitie is er een mooie mijlpaal bereikt. De laatste jaren zaten we er qua aantallen al dicht tegen aan maar lukte het telkens net niet om een vierde te formeren. Nu 10 seizoenen nadat we voor het laatst een 4e team in competitie hadden is het wel gelukt. Bij de dames zouden we nog wel wat versterking kunnen gebruiken maar hopelijk is hiermee een basis gelegd voor de verdere groei van het aantal spelende leden.

JUBILEUM

Het jubileum komt snel dichterbij. In het clubgebouw loopt de klok langzaam maar zeker terug. In oktober hebben er leuke events plaatsgevonden. Zo was de pyjama-filmavond voor de jeugd een gezellig samenzijn en de jubileum quizavond met een grote opkomst een enorm succes. De komende maanden zullen er nog verschillende leuke activiteiten worden georganiseerd.

Jubileumshirts

Veel leden hebben al een bestelling geplaatst voor het jubileumshirt. Voor slechts €5,95 is dit mooie shirt van jou. Nog niet besteld? Ga dan snel naar https://www.ckv-achilles.nl/shop/ en bestel je shirt. Doe dit vóór 10 november want daarna zal de eerste bestelling geplaatst worden.

NIEUWE WEDSTRIJDSHIRTS / SPONSORING

In opdracht van het bestuur zijn Jitse, Remco, Patricia en Diny samen met Floris aan de slag gegaan met het ontwerp van een nieuw en uniek wedstrijdshirt. De eerste ontwerpen zijn gemaakt en wij denken dat we begin volgend jaar de teams in het nieuw kunnen steken. Ook de sponsorcommissie heeft de laatste maanden niet stilgezeten. Er zijn veel nieuwe sponsoren gevonden waarmee we de aanschaf kunnen financieren.

Overigens zijn nieuwe sponsors altijd welkom dus mocht je nog ergens een ingang hebben….

ACTIEF BETROKKEN CLUB

Na het vertrek van onze verenigingsconsulent van het Sportbedrijf Jelle Brinks heeft zijn vervanger Ruben Wassink kennisgemaakt met het bestuur en met enkele commissieleden. Ruben gaat verder waar Jelle geëindigd was. Zo heeft Ruben de contact met COSBO verder opgepakt. COSBO is een overkoepelend orgaan voor 3 ouderenbonden in Almelo. Begin juli hebben zij gebruik gemaakt van onze accommodatie. Dit is zo goed bevallen dat er 29 oktober een vervolg gepland is. Samen Bas Huisinga van Fysio het Schol zal er een lunch en een wandeling worden georganiseerd.

Zowel COSBO als wij zien mogelijkheden om de samenwerking verder uit te breiden en zijn blij met deze mooie kans.

CKV ACHILLES CLUB WHATSAPP

Als vereniging zijn we continue op zoek naar manieren om de communicatie met onze leden te verbeteren en te vereenvoudigen. Sinds kort heeft CKV Achilles een eigen ‘club’ whatsapp. De belangrijkste verenigingsinformatie wordt via deze app gedeeld. Zo blijf je makkelijker op de hoogte.

Om je aan te melden moet je een het telefoonnummer van CKV Achilles 0546-228224 toevoegen aan je telefoonboek. Stuur vervolgens een whatsappje met de tekst ‘aanmelden’ naar dit nummer. Je ontvangt vanaf nu de belangrijk verenigingsnieuws via whatsapp.

Anders dan een groepsapp kun je je aanmelden maar zie je geen andere ‘groepsleden’. Het is een verzendlijst. Door een appje te sturen met de tekst ‘afmelden’ kun je je gemakkelijk laten verwijderen uit de verzendlijst