Actief Betrokken Club: Ruben Wassink stelt zich voor

Mijn naam is Ruben Wassink en ik ben de nieuwe Actief Betrokken Club medewerker bij CKV Achilles. Hiermee ben ik de opvolger van Jelle Brinks die in enkele jaren een aantal supergave projecten heeft opgezet. Aan mij de uitdagende en zeer leuke taak om deze mooie ontwikkelingen bij Achilles een nog mooier vervolg te geven!

Even in het kort mijn achtergrond. Ik ben geboren en getogen in Harfsen, een klein dorpje tussen Lochem en Deventer in de achterhoek. Hier voetbal ik in het 1e elftal bij S.V. Harfsen en zit ik in het jeugdbestuur van, sinds dit seizoen, onze gefuseerde jeugd met een buurtdorp. Daarvoor ben ik 7 jaar lang jeugdtrainer geweest bij onze jeugd. Persoonlijk vind ik het belangrijk om mij vrijwillig in te zetten voor de vereniging met een rol die bij mij past.

De vereniging zie ik als het kloppend hart in onze vrije tijd samenleving. De vereniging is de plek waar: je lief en leed deelt, vriendschappen ontstaan, met elkaar je passie deelt, je achtergrond niet uitmaakt, oud en jong elkaar ontmoeten en dit alles wordt gedraaid door vrijwillige inzet. Kortom, het is een plek door elkaar en voor elkaar. Sport inzetten als middel en om vanuit deze gedachte doelen te bereiken is voor mij de uitdaging om bij Achilles mee aan de slag te gaan. Deze passie is ook de reden waarom ik de studie Sportkunde heb gevolgd. Afgelopen juni heb ik mijn studie met succes afgerond aan Hogeschool Windesheim, waarna ik bij Sportbedrijf Almelo mijn eerste leuke en uitdagende baan heb gevonden.

In de 2 maanden waarin ik nu bezig ben heb ik al een aantal vaste gezichten van de club mogen ontmoeten. Mijn doel is om een herkenbaar en betrouwbaar gezicht te worden bij Achilles en samen met jullie als betrokkenen en leden nog meer gave projecten op te zetten en te draaien. Ik kom graag met jullie in gesprek over de kansen die jullie voor Achilles zien en verheug me al op de (beruchte) anekdotes die er ongetwijfeld zijn bij en over Achilles .

Sportieve groet en hopelijk tot snel,
Ruben Wassink