Update jubileumshirts

Je hebt er vast al wel over gehoord: de jubileumshirts. De bestellingen komen inmiddels binnen. Je wilt natuurlijk graag weten wanneer je shirt klaar is. Dat kunnen wij je vertellen! De shirts worden allemaal in 1 keer gedrukt en vervolgens uitgedeeld. Om ze te kunnen maken moeten wij de definitieve aantallen weten. Je kunt daarom de hele maand november nog bestellen. Daarna is dit niet meer mogelijk. Misschien had je nog even gewacht aangezien het nog geen 15 mei 2020 is. Wil je dus nog in het bezit komen van zo’n mega tof shirt, bestel dan snel op onze site! De shirts verwachten wij in februari aan jullie uit te kunnen delen.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Groeten namens de jubileumcommissie, Ester, Gijs en Petra

 

Laat een reactie achter