Bestel je seizoenskaart voor Achilles 1

Het zaalseizoen gaat binnenkort weer van start. Het belooft een mooi seizoen te worden waarin Achilles 1 is ingedeeld in een poule met veel ploegen uit de noordelijke helft van het land. Net als vorig zaalseizoen kun je ook nu weer een seizoenskaart bestellen.

Mis niets van de wedstrijden van Achilles 1 en bestel of koop een seizoenkaart! Voor slechts 12 euro ben je alle wedstrijden van de partij. Tevens krijg je op vertoon van je kaart bij elke thuiswedstrijd twee gratis loten voor de verloting in de rust, dat betekent extra kans op leuke prijzen!

Bestel je seizoenkaart nu vast via secretariaat@ckv-achilles.nl

De seizoenkaart ligt voor je klaar tijdens de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Losse boekjes en lootjes zijn tijdens de thuiswedstrijden natuurlijk ook nog te koop