29 januari: Training voor ouders

Training voor ouders

Als ouder ben je geïnteresseerd in de sport van je zoon / of dochter. Na een wedstrijd wordt er vaak gesproken over die ene kans of dat ene cruciale moment. Langs de lijn of vanaf de tribune worden vaak goed bedoelde adviezen gegeven of wordt er vol onbegrip gesproken over een beslissing van een scheidsrechter.Maar hoe kun je nu meepraten als jezelf nog nooit gekorfbald hebt. Misschien heb je het ook best wel eens willen proberen maar is er nooit een gelegenheid geweest.

Nu is die mogelijkheid er wel! Op woensdag 29 januari organiseert CKV Achilles namelijk een training speciaal voor ouders.

Na een warming up gaan we aan de slag met enkele basistechnieken van het korfbalspel. Er wordt uitleg gegeven over de belangrijkste spelregels. Daarnaast worden er enkele wedstrijdvormen geoefend. Alles natuurlijk op laagdrempelige wijze zodat iedereen mee kan komen.

De training staat onder leiding van trainersbegeleider Freek van der Wees en Rik Mekkelholt.

Wanneer:            Woensdag 29 januari 2020

Hoe laat:             20:30u tot 21:30

Waar:                  Sporthal Sluiskade

Wil je meedoen? Meld je dan aan door een appje te sturen naar Harmen Eenkhoorn 06-20019978