Durf te vragen – wij zijn op zoek

Onze accommodatie wordt mooier en mooier. De berging staat, het terras is gelegd en op dit moment worden deuren en kozijnen geschilderd.  We zijn nu zo ver dat we ook aan het nadenken zijn over de inrichting en benodigdheden. Daarom in het kader van ‘DURF TE VRAGEN’ dit bericht.

Wij zijn op zoek naar:

  • een wasmachine
  • een droger
  • een vaatwasser
  • enkele tafelkoelkasten

Maar ook naar:

  • magazijnstellingen
  • archiefkasten

Misschien krijgt u binnenkort een nieuwe keuken of vervangt u de apparatuur. Als de oude vaatwasser, wasmachine of droger nog prima is, of u kent iemand die ons aan deze spullen kan helpen dan houden wij ons van harte aanbevolen.

Neem contact op door het sturen van een privéberichtje op social media of stuur een mailtje naar beheer@ckv-achilles.nl of bel naar Harmen Eenkhoorn op 06-20019978