Kevin Wanschers nieuwe hoofdtrainer

Door het wegvallen van Wout Boshoeve moest de TC op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Hoewel de coronamaatregelen het wat ingewikkelder maakten is er verschillende keren overlegd en met verschillende potentiele trainers gesproken. De technische commissie is blij te kunnen melden dat er een hoofdtrainer is gevonden. 

Kevin Wanschers, dit seizoen nog trainer van Achilles 2, zal vanaf volgend seizoen hoofdtrainer zijn. Kevin is jong en ambitieus en kent de groep. Daarnaast heeft hij het afgelopen jaar de trainingscursus Korfbaltrainer 3 gevolgd. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat Kevin het komende seizoen de groep kan laten groeien.

Tevens is Bart Smit bereid gevonden om als teambegeleider te gaan fungeren en daarmee krijgt het begeleidingsteam van de selectie vorm.

De aanstelling van Kevin maakt wel dat er voor het tweede team nog een vacature is. De TC gaat hier de komende tijd mee aan de slag.