Indeling senioren seizoen 2020/2021

Beste senioren,

Na deze rare periode, kunnen we voorzichtig weer vooruit kijken. Een aantal enthousiastelingen en de selectie hebben de afgelopen weken nog gekorfbald op de donderdag, maar voor de meesten is dit wellicht een hele lange periode geweest zonder korfbal. Wellicht dat je jezelf op een of andere manier fit hebt gehouden, maar uit eigen ervaring kan ik zeggen dat korfbal niet hetzelfde is als een rondje fietsen op de mountainbike. Zorg er dus voor dat je na deze korfbal loze periode enigszins voorbereid aan het seizoen begint. Hiermee voorkom je vervelende blessures. Mocht je je willen voorbereiden, dan is het op de donderdag nog steeds mogelijk om deel te nemen aan de gezamenlijke training voor de senioren. De trainingen worden gegeven door Kevin en/of Yaron en zijn voor ieder niveau toegankelijk. Wel even aanmelden bij Kevin of Yaron, zodat ze weten hoeveel mensen er op het veld staan.

Hier onder kunnen jullie de indeling lezen van de senioren voor het seizoen 2020/2021. Ook staat hier het programma van de voorbereiding van de selectie. De eerste training voor de selectie is op maandag 3 augustus. De eerste training voor het Derde is op donderdag 20 augustus.

Voor nu, geniet van de zomer en graag tot in augustus op het korfbalveld!

Namens de TC,
Freek van der Wees


Klik hier voor de indeling van de teams: https://wp.me/a6FWZX-kcjP

Programma voorbereiding selectie:

Maandag 3 augustus

1e Training

Donderdag 6 augustus

Training

Maandag 10 augustus

Training

Donderdag 13 augustus

Training

Zaterdag 15 augustus

Oefenwedstrijd Dos WK 1 en 2. (uit)

Maandag 17 augustus

Training

Donderdag 20 augustus

Training

Zaterdag 22 augustus

Oefenwedstrijd Blauw zwart 1 en 2. (uit)

Maandag 24 augustus

Training

Donderdag 27 augustus

Oefenwedstrijd SDO 1 en 2. (thuis)

zaterdag 29 augustus

Juventa Toernooi

Zondag 30 augustus

Einde Juventa Toernooi

Maandag 31 augustus

Training

Donderdag 3 september

Training

Zaterdag 5 september

1e competitie wedstrijd