Kampioenenregen

Het is herfst en de laatste dagen regent het vaak een veel. Ook bij Achilles is het een natte boel maar het zijn niet alleen maar regendruppels die vallen. Deze week regent het namelijk kampioenen!

 

Zaterdag 3 oktober werd Achilles B1 kampioen. Zij versloegen de laatst overgebleven concurrent TOP B1 met 7-6. In een enorm spannende wedstrijd werd de overwinning pas in de laatste minuten veiliggesteld.

De midweek van Achilles won 7 oktober met 14-7 van Ons Clubje, doordat NKC’51 niet wist te winnen is de Midweek niet meer te achterhalen en daarmee kampioen.

De laatste kampioen van dit bericht is Achilles D1. Zij wonnen donderdag 8 oktober van concurrent en stadsgenoot AKC D1 met 9-7. Net als bij Achilles B1 was ook deze wedstrijd tot het laatste moment spannend maar uiteindelijk was Achilles D1 net wat sterker dan AKC.  

Alle kampioenen van harte gefeliciteerd!!!!

#ACHILLESSCOORTMETPLEZIER