Team indeling senioren seizoen 2021/2022

Hallo allemaal,

Het einde van dit vreemde seizoen nadert. Een seizoen dat hoopvol begon met het spelen van competitie wedstrijden, maar na 4 wedstrijden al gedwongen eindigde door de corona crisis. In de tussentijd kon er door onze jeugd nog wel doorgetraind worden, maar voor de senioren was het toch vooral toekijken vanaf de zijlijn. De afgelopen weken is er voor deze groep leden gelukkig weer groen licht gegeven om gewoon te trainen en wordt er door de jeugd zelfs al de komende weken een regionale competitie gespeeld. Voor volgend seizoen staan alle seinen ook nog op groen, dus zijn wij al weer druk bezig geweest met de teamindelingen en ook het oefenprogramma voor de selectie is zo goed als rond.

Verder willen wij iedereen er nog aan herinneren dat wanneer je spelend lid bent, er verwacht wordt dat je aanwezig bent op de trainingen en tijdens de wedstrijden. Korfbal is immers een teamsport, die wij met elkaar met veel plezier beoefenen.

Mocht je vragen hebben over de teamindeling, neem dan gerust contact met mij op.

Geniet nog van de resterende trainingen en daarna de vakantie en laten we er vanaf augustus met elkaar een mooi seizoen van maken!

Met sportieve groeten namens de hele TC,

Freek van der Wees

Klik hier voor de indeling