Update vanuit de TC: Jeugd Technische Commissie wordt Technische Commissie

Hoewel het afgelopen seizoen de competitie heeft stilgelegen, is er binnen de vereniging niet stil gezeten. Met verschillende commissies is er gekeken hoe de vereniging zo goed mogelijk de toekomst tegemoet kan gaan. Op korfbal technisch gebied is gebleken dat er tussen de technische commissie (TC) en de jeugd technische commissie (JC) veel overeenkomsten waren, maar dat er hiervoor verschillende wegen werden bewandeld.

Uit meerdere bijeenkomsten is gebleken dat het efficiënter zou zijn om het korfbal technische deel van de JC samen te laten gaan met de TC. Door deze samenvoeging kunnen wij als 1 commissie een toekomstbestendig korfbal technisch beleid opzetten wat de hele vereniging omvat. Hiermee kunnen we een plan opstellen om al onze spelers en onze jeugdtrainers handvatten te geven om zoveel mogelijk uit hun korfbalpotentieel te halen en een betere begeleiding naar een volgende leeftijdscategorie te kunnen bieden.

Wij hopen hiermee het spelniveau en het spelplezier bij Achilles naar een hoger niveau te kunnen brengen. Uitgangspunt blijft onze eigen slogan:

Achilles scoort met plezier!

Door deze samenvoeging zal de Technische Commissie bestaan uit de volgende leden:

  • Freek van der Wees
  • Marieke Molenkamp
  • Lars Laarhuis
  • Patricia Stundebeek
  • Peter Linker

Wil je zelf meepraten of heb je ideeën over hoe je het korfbalspel zou willen zien bij Achilles? Laat het ons weten via tc@ckv-achilles.nl

Met sportieve groet,

Freek van der Wees

Technische Commissie