Kennismaken met CKV Achilles

De afgelopen anderhalf jaar hebben we veel nieuwe kinderen mogen verwelkomen bij Achilles. Nu de meeste covid-19 maatregelen ingetrokken zijn wordt het tijd elkaar beter te leren kennen. Om die reden organiseren wij een kennismakingsavond op donderdag 30 september 2021.

Wij vertellen je deze avond graag meer over de vereniging, onze spelregels, het korfbalspel etc. etc. maar we zijn ook benieuwd naar jouw eerste indrukken en ervaringen. We maken er een ontspannen uurtje van waarbij alle ruimte is om vragen te stellen. Deze avond is dus vooral nuttig voor ouders/verzorgers van nieuwe leden maar ook als je kind al langer lid is ben je van harte welkom!

Voor ouders/verzorgers die het leuk vinden gaan we na afloop nog even het veld op om een balletje op de korf te schieten en het korfbalspelletje te ervaren.

  • Wie: Ouders en/of verzorgers van jeugdleden
  • Wanneer: Donderdag 30 september 2021
  • Hoe laat: 18:00 uur tot 19:00 uur
  • Waar: Clubgebouw CKV Achilles

Heb je vooraf vragen dan kun je deze stellen via bestuur@ckv-achilles.nl 

Hartelijke groet,

 

Bestuur CKV Achilles