Fluitschema zaal online!

Het fluitschema voor de zaalcompetitie staat weer online en in Sportlink. 

LET OP: de Midweek speelt haar thuiswedstrijden in de zaal op de Schelfhorst. 

Tevens zijn er weer enkele scheidsrechters ingedeeld op het 2e (geel gemarkeerd in het schema). Deze zijn ingedeeld aangezien er vaak geen scheidsrechter vanuit de bond op deze wedstrijden komt te staan. In de loop van de desbetreffende week zal duidelijk worden of er daadwerkelijk geen scheidsrechter vanuit de bond op is komen te staan. Mocht dit wel het geval zijn dan volgt hier uiteraard bericht over richting de desbetreffende scheidsrechters.

Als je graag begeleiding zou willen bij het fluiten, omdat het bijvoorbeeld je eerste keer fluiten is, dan kun je hiervoor een mail sturen naar tim.buursema@ckv-achilles.nl. Dan proberen wij een scheidsrechtercoach te regelen.

Mochten er scheidsrechters niet op komen dagen, dan horen we dit graag van de coaches. Ook dan kun je een mail sturen naar tim.buursema@ckv-achilles.nl

Link naar het schema: https://www.ckv-achilles.nl/wordpress/wp-content/uploads/2021/11/Fluitschema-zaal-21-22.pdf

Veel succes met fluiten!

De scheidsrechterscommissie
Bert, Lars en Tim