Trainersstaf volgend seizoen

Het zaalseizoen is net weer op gang en het nieuwe seizoen lijkt nog ver weg. Toch is de club al bezig met voorbereidingen voor na de zomer. De technische commissie heeft voor het nieuwe seizoen (augustus 2022) goed nieuws te melden. De trainersstaf van volgend jaar is volledig rond. Zowel voor het eerste als voor het tweede is er een trainer/coach gevonden.

Kort geleden werd al bekend dat Rudi Struijk de opvolger wordt van Kevin Wansschers als hoofdtrainer. Naast Rudi is er nu ook een trainer/coach gevonden voor het tweede team en dat is clubman Freek van der Wees. Bas Huisinga maakt de trainersstaf compleet door net als dit seizoen zich vooral met de core stability en de fitheid van de groep bezig te houden.

 

vlnr: Rudi Struik, Freek van der Wees en Bas Huisinga

Al met al zijn de technische commissie en ook het bestuur zeer tevreden met de invulling van de staf en wordt er met vertrouwen uitgekeken naar volgend jaar.

https://www.tubantia.nl/sport-regionaal/korfbal-rudi-struijk-nieuwe-trainer-achilles~a95822c2