Van de bestuurstafel: VAKANTIE!!

Met het vriendentoernooi als gezellige afsluiting van een bijzonder jaar, zit het seizoen 21/22 er nu echt op. In een gemoedelijke en vrolijke ambiance werden afgelopen zaterdag wedstrijdjes gespeeld. Hoewel er natuurlijk ook om de eeuwige roem werd gestreden, wordt onze slogan Achilles Scoort met Plezier keer op keer bevestigd op zo’n dag als deze!

Dubbele promotie

Plezier hebben,  jezelf ontwikkelen, uitgedaagd worden en presteren. Als vereniging zijn we er bewust en onbewust continu mee bezig. En terugkijkend op het seizoen zijn er allerlei momenten te noemen die je op één van deze 4 pijlers kunt plakken. Het seizoen van ons vlaggenschip sluit er in ieder geval naadloos op aan.

Want wat was het een mooi jaar voor de selectie. Een jaar waarin ze uitgedaagd werden, bleven geloven in zichzelf en zich ontwikkelden naar een hoger niveau. Verschillende seizoenen waren we dichtbij promotie en dit jaar is het zowel op het veld als in de zaal gelukt. Promotie naar de 2e klasse, een fantastische prestatie waar we als vereniging trots op mogen zijn. De feestjes en het plezier mochten er wezen!!

Je veilig voelen

Een veilige sportomgeving is een ander thema waar we volop aandacht voor hebben. Want zonder een veilig gevoel zal een sporter weinig tot geen plezier beleven op de vereniging. In dit kader hebben we de afgelopen weken met het sportbedrijf mooie stappen gezet om trainersbegeleiding binnen onze vereniging verder vorm te geven. Onze trainers worden het komend seizoen bijgestaan door een groep begeleiders die hen met de didactische en pedagogische kant van het trainersvak gaan helpen. We zijn er van overtuigd dat dit een grote bijdrage gaat leveren aan de veilige omgeving en het plezier bij kinderen en trainers.

Daarnaast hebben we als bestuur een Social Media Protocol vastgesteld over hoe om te gaan met social media op de club en binnen je team. Want ook hier geldt dat het voor iedereen veilig moet zijn op de vereniging. Begin volgend seizoen volgt hier meer nieuws over

Applausje

Met de zomervakantie in het zicht willen wij als bestuur alle vrijwilligers, en we hebben er veel, bedanken voor hun inzet! Ook dit jaar zijn er mooie activiteiten geweest en was er van alles te beleven op de club. Ons uitgangspunt is dat alle leden een steentje bijdragen en hoewel de ene steen groter is dan de andere zijn alle bijdragen een applausje waard!  

Ook zijn er enkele vrijwilligers binnen commissies gestopt. Via deze weg een extra applaus en bedankje voor jullie inzet!

Vakantie

Nu de vakantie begint hebben we allemaal de tijd om wat korfbalstoom af te blazen. In augustus treffen we elkaar weer voor een nieuw seizoen. Een seizoen waar we opnieuw veel plezier gaan beleven en waarin we elkaar uitdagen om beter te worden en mooie prestaties te leveren.

Fijne vakantie!!!!!

Het Bestuur