Achilles Fit & More

Bij Fit & More staat ‘ontspannen sporten’ centraal. In samen­werking met een fysiotherapeut van Fysio Almelo worden er wekelijks oefeningen en spelvormen aangeboden. Oftewel, op een plezierige en verantwoorde manier sporten en tegelijkertijd fit en gezond blijven.

Trainer

De trainingen worden verzorgd door Roelf Haverkamp. De korf­balsport vormt de basis voor de trainingen maar het sportaanbod kan variëren en wordt afgestemd op de wensen en behoeften van de deelnemers.

Fysiotherapeut

1x per maand wordt de training verzorgd door één van de broers Huisinga (Bas of Tim). Zij zijn beide werkzaam bij Fysio Almelo als Fysiotherapeut. Tijdens de trainingen onder leiding van deze twee professionals zal de nadruk liggen op preventie van blessures. Trainingsvormen die aan bod kunnen komen zijn bijvoorbeeld Bootcamp/Core-training of een medische hardloopclinic. Het trainingsaanbod van de therapeuten wordt aangepast aan de wensen en behoeften van de groep. Tevens is er ruimte voor medische begeleiding.

Gezelligheid

Op de donderdagavond is het altijd gezellig druk in het onlangs gerestylede clubgebouw. Na afloop van de training is er nog voldoende tijd om onder het genot van een drankje na te praten.

Locatie

Het sportterrein van CKV Achilles ligt aan de Koedijk 2 te Almelo. CKV Achilles beschikt over een moderne accommodatie met eigen kleedkamers zodat je na de training kunt douchen en je om kan kleden.

Dag en tijdstip

Donderdag van 20.00 uur tot 21.00 uur.

Voor de zaalperiode worden locatie, dag en tijdstip op een later moment vastgesteld.

Kosten

Voor het lidmaatschap van Achilles Fit & More betaal je slechts 12 euro per maand.

Interesse?

Neem voor meer informatie contact op met Roelf Haverkamp via 06 – 521 126 58

Of stel je vragen via fitenmore@ckv-achilles.nl