Quiz

NieuwjaarsquizZaterdag 9 januari | Nieuwjaarsquiz CKV Achilles
Welkom op de pagina van de Nieuwjaarsquiz

Wat leuk dat jullie meedoen met onze 2e quiz, De Nieuwjaarsquiz van CKV Achilles. Op deze pagina vind je praktische informatie over de quiz en de links naar de stream en antwoordformulieren.

We starten om 19:30 uur en eindigen rond 22:00 uur. We hebben in totaal 10 verschillende rondes van elk 10 vragen klaarstaan. Afhankelijk van hoe snel alles verloopt bekijken we of we alle rondes spelen. Mocht iets niet lukken of heb je een vraag, neem dan gerust contact met ons op via 100jaar@ckv-achilles.nl.

Livestream via Twitch.tv

Link naar de stream: http://www.twitch.tv/ckvachilles

Opties om de livestream te bekijken:

  • Je kunt  de stream met de twitch App heel eenvoudig casten naar je TV als deze dit ondersteunt. Je dient je eenmaal gratis te registreren.
  • Je kunt de stream bekijken op je laptop, tablet  of telefoon en het beeld maximaliseren
  • Meer informatie over de app en het casten van Twitch.tv vind je hier

Speel je alleen, met een team of op afstand samen?

Speel je met een team en zijn jullie niet bij elkaar? Open dan op elke locatie de livestream. De Clubquiz bekijkt iedereen dan vanaf het eigen adres. Hierdoor is de Clubquiz veel beter te volgen en is het ook veel leuker om met de muziekronde mee te doen. De antwoorden worden dan doorgegeven door één persoon van jullie team. 

Overleggen kunnen jullie natuurlijk wel met elkaar, hiervoor zijn meerdere opties beschikbaar. o.a. Zoom, FaceTime, Skype, Google Duo, of gewoon via WhatsApp. 

Chatten

Wanneer je op de pagina van de livestream bent, zie je ook een chatvenster. Tijdens de quiz is het mogelijk om met ons en de andere deelnemers te chatten. Voorafgaand aan je 1e chat zie je de chatetiquette, houd het dus netjes!

Antwoorden insturen

Voor het doorgeven van de antwoorden maak je gebruik van de onderstaande antwoordformulieren. Elke button bevat een link naar een eigen ronde. Het is handig om deze linkjes vast open te zetten, zodat je de antwoorden er gelijk op kunt invullen. Het is handig om de antwoorden op de vragen van de quiz door te geven via een ander apparaat, bv. Via een andere laptop, een tablet of met je telefoon.

Zodra je alle antwoorden hebt ingevuld druk je op ‘Verzenden’ en het formulier komt automatisch bij ons binnen. Zorg dat je alle antwoorden hebt ingevuld, anders lukt het verzenden niet (dan licht er iets rood op, dat nog niet is ingevuld). Na het stellen van de laatste vraag moet het antwoordformulier z.s.m. bij ons binnen zijn.

Links Antwoordformulieren

Ronde 1 Ronde 5 Ronde 9
Ronde 2 Ronde 6 Ronde 10
Ronde 3 Ronde 7  
Ronde 4 Ronde 8  

Deelnemende teams:

Teamnr. Aanmelder Teamnaam
     
1 Jonna Capel Gieten & Genieten 
2 Maaike Nijholt Maaike Nijholt
3 Fam Nijzink Herwin
4 Jenneken, Erik & Chiem Meet the Leusjes
5 Maureen 3de helft
6 Harmen ErMaDaMaHa
7 Esther Smit OostWest
8 Mariska Jogems De patatzak
9 Jan Laarhuis Laarhuis&Go
10 Merel Reuvekamp Broodje filet 
11 Sander Reuvekamp De Da Vinky’s
12 Rebecca Fernandez kamer107
13 Marloes Abma Rademaker WW (Waterpoort Wierden)
14 Damiano Gaviano Hoge Hexel

Uitslagen

Uitslag Nieuwjaarsquiz CKV Achilles: Uitslag Nieuwjaarsquiz

Clubquiz CKV Achilles 100 jaar: Uitslag

Jubileumcommissie

Deze foto is genomen voor de COVID-19 uitbraak

 

 

 


Groeten van de jubileumcommissie,

Petra, Ester, Gijs