Het was 24 februari, we hadden om 19:30 een wedstrijd in Winterswijk tegen WIKO B1. Toen we daar aankwamen waren we snel gaan omkleden, bespreken en toen inschieten. De scheidsrechter floot dat de wedstrijd ging beginnen. In de eerste 10 minuten gingen we nog redelijk gelijk op, maar we maakten snel een grote voorsprong. Bij rust was het 2-8. Tweede helft liepen we nog verder uit en was de eindstand 3-15. We waren al kampioen, maar gedeeld kampioen klinkt niet zo supermooi. We hadden een missie: In 1 week tijd 3 wedstrijden winnen.

Op dinsdag 27 februari hadden we de volgende wedstrijd, thuis tegen Devinco B2. Deze wedstrijd was wel spannender dan zaterdag, maar door de supporters op de tribune hadden we veel vertrouwen dat we gewoon gingen winnen. We maakten in de eerste aanval al een mooi doelpunt. Bij rust was het 6-2. De tweede helft begonnen we iets moeizamer, maar we kwamen mooi terug. De eindstand was 9-4. Nu waren we officieel alleen kampioen, maar dat besef kikte nog niet bij iedereen in. Waarschijnlijk om dat iedereen zo gefocust was op de laatste wedstrijd.

2 maart was dan de dag van de laatste wedstrijd. Deze wedstrijd speelden we ook thuis, tegen Ons Clubje B1. We hadden een heel spektakel voorbereid met het team (nog groter spektakel dan dinsdag). Als eerst werden onze namen omgeroepen en gingen we 1 voor 1 het veld op. We werden tijdens de wedstrijd gesupport met toetsers, fluiten, etc. We begonnen de wedstrijd goed met 1-0 voorsprong, maar de tegenstander liet het daar niet bij zitten waardoor we bij rust met 1-3 achter stonden. We hadden weer even een peptalk nodig van de coaches.

Na rust is de stand nog heel lang zo gebleven. In de laatste 15 minuten maakten de coaches een tactische wissel waardoor we de 2-3 en minuut later de 3-3 maakten. We hadden weer vol op vertrouwen. We maakten binnen de laatste 5 minuten de 4-3 en in de laat minuut de 5-3. De zoomer ging af en de scheidsrechter blies af.

Wat een wedstrijd zeg. Onze medailles werden uitgereikt en we werden getrakteerd op patat/friet door de coaches. Onze missie is geslaagd, kampioen en 3 wedstrijden in 1 week winnen.

Bedankt aan alle ouders, supporters, vrienden, broers, zussen die in ons geloofden en ons hebben gesupport wat de stand dan ook was. Ook veel dank aan onze coaches, ook jullie lieten ons altijd weer geloven dat het goed zou komen. Nog 1 ding: WE ARE THE CHAMPIONS??