A1 trapte het veldseizoen af met een wedstrijd tegen Olympia’22 A1 uit Borculo. In de zaal werd twee keer van Olympia gewonnen maar gemakkelijk ging dat niet.

En makkelijk werd het deze keer ook niet. Olympia gaf heel veel druk maar A1 creëerde toch een paar mooie kansen en scoorde zo voor rust 4×. Vooral in de rebound hadden we veel ballen zodat Olympia heel veel 1 schots aanvallen had.
We gingen rusten met een 1-4 voorsprong.

Na rust draaide de wedstrijd om. Olympia ging scoren en het lukte ons niet meer. Van 1-4 werd het 4-4. Gelukkig bleven we knokken en scoorden we er weer 2. Maar Olympia was fantatiek en fel en kwam vlak voor tijd toch weer op 6-6.

In de allerlaatste seconden kreeg Esmee na een mooie actie en strafworp mee, zenuwachtig of niet ze gooide de bal er onberispelijk in een zo gingen de punten mee naar Almelo!

20 april staat de volgende wedstrijd op het programma, thuis tegen Zwart Wit A1.