Zaterdag was een belangrijke wedstrijd voor Zwart-Wit B2 en CKV Achilles B1. Beide teams waren kampioenskandidaten. De druk was uiteraard hoog.

Het werd al snel 1-0 voor Zwart-Wit, maar Achilles scoorde even daarna 1-1. Beide teams waren zenuwachtig, maar bij Achilles hadden we er meer moeite mee, veel ballen werden gelijk in de handen van de tegenstander gegooid. Zwart-Wit liep al snel uit naar 2-1 en een paar minuten later was het 3-1. Achilles begon wat hoop te verliezen, dus even een peptalk van de coaches in de rust van wel even nodig.

Na de rust begonnen beide partijen rustig, maar dat werkte in het voordeel van Achilles. Achilles scoorde 3-2 en ongeveer 5 minuten laten de gelijkmaker 3-3. Er was weer hoop! Maar dat is nog niet alles! Even daarna stond Achilles voor met 3-4. Iedereen kreeg hoop op winst.

De spelers van Achilles waren zo blij dat ze niet zo goed gingen verdedigen, dus 1 minuut later stond het weer gelijk, 4-4. Daar lieten we het niet bij zitten, want we scoorde in de eerste aanval daarna de 4-5. Daarna volgde de 4-6 en 4-7 al heel snel! Zwart-Wit baalde natuurlijk heel erg, maar scoorde nog even 5-7. In de laatste paar minuten werd het nog 5-8 wat uiteindelijk de eindstand is geworden.

Het was zeker een spannende wedstrijd dus!