Afgelopen woensdag speelde de midweek de kampioenswedstrijd tegen NKC’51 mw3.

De titel werd natuurlijk binnengehaald en hoewel elk kampioenschap van de midweek bijzonder is, gebeurde er in deze wedstrijd iets wat nog bijzonderder was, iets met eeuwigheidswaarde!

De strafworp
ANNEMIEK MIDDELHUIS – TEN HARKEL scoorde, na heel wat mislukte pogingen, uit een strafworp en dat was een uniek moment in historie van de midweek.

De wedstrijd viel daarna helemaal onze kant op en vooral in de tweede helft overklaste het midweekteam NKC volledig.

De koek bleek echter nog lang niet op toen ANNEMIEK aan mocht leggen voor een tweede strafworp.

Historische serie
Het hele team keek met samengeknepen billen toe. Zou een serie van 2 strafworpen mogelijk zijn? ANNEMIEK bleek zelf geen twijfel te kennen. Ze ging staan en gooide de bal op de voor haar karakteristieke manier omhoog. Heel even leek de bal uit de korf te draaien maar hij viel uiteindelijk door het gele mandje.

Alle spelers waren even stil, iedereen wist dat dit een historisch moment was, direct daarna barste er een luid gejuich op dat in de wijde omtrek gehoord moet zijn. Een serie van 2 gescoorde strafworpen door ANNEMIEK. Ongekend!

Het kampioenschap was al binnen maar deze kers op de taart was iets om nooit te vergeten. De champagne werd ontkurkt en het feest kon beginnen.