Voor de D1 stond er een uit wedstrijd op het programma tegen de nummer 3 van de competitie. De D1 vertrok om 13:00 richting Coevorden. Alle kinderen waren er al en toen de trainers aankwamen kregen ze dat ook zeker te horen! Iedereen is er al we moesten wachten op de trainers.

We kwamen aan in Coevorden bij Korvesta de kinderen hadden heel veel energie!

We begonnen de wedstrijd wat moeizaam, daardoor we kwamen snel op 1-0 achter door een goede wissel van de coach hebben we de beste speler van hun uitgeschakeld. We maakte wel snel gelijk met de 1-1. In de eerste helft hebben we genoeg kansen gehad maar helaas maakten we niet alles af. We gingen rusten met een tussenstand van 4-4.

In de rust hebben de trainers aangegeven dat ze een super goede wedstrijd speelde! Alleen dat het gooien en vangen, schieten iets scherper moest. Dan zouden we de wedstrijd nog wel eens kunnen winnen zeiden de coaches in de rust.

We kwamen goed de rust uit en we gingen verder met de 2e helft, tot laatste 5 minuten ging het gelijk op tot 6-6 om en om. Vanaf de 6-6 gaven wij iets gas en konden we de 6-7en 6-8 maken. Toen scoorde Korvesta weer gelijk de 7-8. Maar we hielden goed ons hoofd koel en maakt uit eindelijk 7-9 en de 7-10 en toen hadden we de band gebroken in de wedstrijd in de laatste 3 minuten.

In de allerlaatste seconde scoorde Korvesta nog de 8-10 maar dat had geen invloed meer op de overwinning.
We waren allemaal super blij dat we de wedstrijd hadden gewonnen van de nummer 3!!

De coaches hebben na de wedstrijd verteld dat ze super trots waren op de kinderen hoe ze hadden gespeeld!