CKV Achilles Almelo is met ingang van seizoen 2023/2024 op zoek naar een ambitieuze en gemotiveerde trainer/coach voor het eerste team. Het 1e team speelt zowel op het veld als in de zaal in de 2e Klasse en is een mix van ervaren spelers & speelsters en opkomend talent. 

Bij CKV Achilles streven we naar het winnen van wedstrijden met attractief korfbal; Door samenspel veel kansen te creëren en doelpunten te maken door een hoog baltempo aan te houden. Met als resultaat spelplezier voor de spelers in het veld en voor de toeschouwers langs de lijn.

Wat wij bieden:

  • Een enthousiaste spelersgroep, waarbij gezelligheid en presteren hand in hand gaan.
  • Een passende vergoeding.

Wat wij vragen van de nieuwe trainer is:

  • Je hebt een duidelijke visie over korfbal die overeenkomt met de visie van Achilles.
  • Je weet deze visie en jouw enthousiasme voor het korfbalspelletje over te brengen op de spelers.
  • Je bent in staat om spelers individueel en als team beter te maken.
  • Het verzorgen van gevarieerde trainingen (2 x 1,5 uur, op maandag en donderdag), waarbij de maandagtraining gezamenlijk voor de gehele selectie zal zijn en de donderdagtraining exclusief voor het team.
  • Bereidheid om naast trainingen aan de selectie af en toe clinics en workshops te geven aan jeugdteams.
  • Een goede samenwerking met de trainer/coach van het 2e team.

Ben je geïnteresseerd in het trainerschap bij CKV Achilles of wil je nog meer informatie, neem dan contact op met:

Freek van der Wees

Technische Commissie CKV Achilles Almelo

tc@ckv-achilles.nl

0641500692

Over CKV Achilles Almelo

CKV Achilles is een zaterdag korfbalvereniging met een christelijke achtergrond die inmiddels meer dan 100 jaar bestaat. Wij vinden het belangrijk dat we op een sociale, respectvolle manier in de vereniging met elkaar omgaan en daar ook naar handelen. Wij hebben de ambitie om op een zo hoog mogelijk niveau te spelen, maar anderzijds willen wij ook de gelegenheid bieden om leuk korfbal te kunnen spelen voor mensen die niet op het hoogste niveau willen of kunnen spelen. In de afgelopen jaren zijn we gegroeid naar een ledental van bijna 200 leden. Meer informatie: www.ckv-achilles.nl