Zaterdag heeft Achilles zichzelf een goede dienst bewezen en de avondwedstrijd in Terschuur, tegen Revival, in winst omgezet.

Op voorhand was bekend dat dit geen makkelijke wedstrijd zou worden voor de Almeloërs. Achilles reisde opnieuw met een gewijzigde opstelling af naar Terschuur.
De beginfase was duidelijk voor het thuisspelende Revival. Met veel inzet, hard werken en bij vlagen opportunistisch spel, werd Achilles overrompeld en Revival nam een 3-1 voorsprong. Nadat Achilles wakker was geschrokken, konden zij de zaakjes weer rechttrekken en konden zij met 3-5 een kleine voorsprong pakken.
De Almeloërs hadden met name haar verdediging niet goed staan, waardoor Revival goed bij kon blijven.
Gelukkig voor de rood-witte formatie uit Almelo, bleven zij telkens aan de goede kant van de score. Maar de voorsprong van 2 punten, kon niet worden uitgebouwd. En halverwege stond er dan ook een 9-11 ruststand op het bord.

Na de rust hadden de Almeloërs de zaken iets beter voor elkaar, maar wel bleven er veel verkeerde keuzes gemaakt worden, oogde de verdediging niet scherp, waardoor Revival in het kielzog kon blijven.
Heel langzaam aan kon er een klein gaatje geslagen worden (14-18). Dit bleek uiteindelijk voor Revival de nekslag.
Na een uur worstelen, werd er afgefloten met een 18-20 overwinning voor Achilles.
“Het was geen goede wedstrijd van onze kant. Maar afgezien van de beginfase, hebben we geen moment meer achter gestaan deze wedstrijd. Nu eerst kerstreces, en daarna gaat het vizier op de volgende wedstrijd; 14 januari tegen het Hengelose HKC”, aldus coach Rudi Struijk