Van de bestuurstafel

Van de Bestuurstafel

 

Achilles scoort met plezier in 2017.

Een mooie en toepasselijke slogan om het nieuwe jaar mee te beginnen. Aan het begin van het nieuwe jaar is er veel goed nieuws te vertellen in deze eerste ‘Van de Bestuurstafel’ van 2017.  Een schenking van de Kroon-Oil foundation, de toewijzing van de organisatie van Provinciale schoolkorfbal-kampioenschappen, Achilles is een Actief Betrokken Club en nog veel meer.  De vereniging is volop in beweging en de successen die we nu behalen hebben we met elkaar verdient door tijd en energie in de club te steken.  Het komende jaar zetten we er opnieuw de schouders onder. De nieuwe plannen zorgen ervoor dat iedereen weet welke richting we op gaan. We bundelen onze krachten en gaan op alle fronten groeien. Als bestuur zijn wij er van overtuigd van het succes dat we gaan halen!

We gaan groeien in onze organisatie

Groeien in kwaliteit van de opleiding van onze spelers

Groeien in aantallen leden

Groeien in betrokkenheid en nog veel meer

Het bestuur wenst iedereen het allerbeste voor 2017.

 

PRESENTATIE BELEIDSPLAN ACHILLES SCOORT MET PLEZIER

Achilles scoort met plezier, dat is de slogan van het beleidsplan. De contouren van het plan zijn geschetst en samen met het bestuur is het plan zover uitgewerkt dat het nu gepresenteerd gaat worden aan de commissies.  De presentatie van de plannen is op 17 januari 2017 om 20:15 uur in het clubgebouw.  Behalve de commissies zijn ook alle leden en belangstellenden van harte welkom.

 

ACHILLES START ALS ACTIEF BETROKKEN CLUB

Met ingang van 1 januari 2017 mag Achilles zich officieel Actief Betrokken Club noemen. Het sportbedrijf Almelo heeft Jelle Brinks als ABC functionaris aan ons voorgesteld en een eerste kennismaking heeft al plaatsgevonden. De komende periode gaat het bestuur samen met Jelle in gesprek om de afspraken te maken over de precieze invulling van zijn rol.

 

SUCCESSEN UIT ACTIES

Grote clubactie, Kerststollen en Oliebollen. Met al deze acties is de afgelopen maanden meer dan  1200 euro opgehaald voor de vereniging. Een mooi resultaat waar door veel leden hard voor gewerkt is.

Zo is op 31 december het jaar afgesloten met een gezellige oliebollendag. Voor de eerste keer in deze vorm georganiseerd en het blijkt een schot in de roos. De hele dag was het een gezellig komen en gaan van leden en werden er ondertussen heel wat oliebollen en appelbeignets verkocht! Duidelijk is dat zowel de oliebollen als de kerststollenactie de potentie hebben om een traditie te worden.

Jantje Beton en de sponsorloop zijn de acties die begin 2017 op het programma staan. Ook hier gaan we aan de slag om een zo hoog mogelijke opbrengst te halen. Voor alles geldt dat aandacht en de kracht van herhaling van groot belang is om het tot een succes te maken.

 

PINNEN JA GRAAG

Na een aantal succesvolle proeven kan er sinds december 2016 definitief gepind worden. Er is een pinapparaat aangeschaft waarmee ook contactloos kan worden betaald met de bankpas.

 

ACHILLES WORDT ROOKVRIJ

Met ingang van de start van het veldseizoen in maart 2017 mag er niet meer gerookt worden op het terras en rondom de sportvelden. Er zal een rookplek worden gecreëerd die zoveel als mogelijk onttrokken wordt aan het oog van met name de jeugdleden. Wij hebben van de hartstichting het fanpakket met promotiemateriaal ontvangen.

 

GIFT KROON OIL FOUNDATION

Er is meer goed nieuws te melden. Het bestuur heeft een verzoek ingediend bij de Kroon-Oil foundation voor een bijdrage aan een speeltoestel. Vlak voor de kerst heeft Kroon-Oil laten weten graag een bijdrage te leveren. De verouderde speeltoestellen worden binnenkort vervangen door een gloednieuw toestel voor de jongste jeugd. Hier zijn wij natuurlijk superblij mee!

 

ACHILLES ORGANISEERT HET PROVINCIAAL SCHOOLKORFBALKAMPIOENSCHAP

Het is een jaarlijks terugkerend evenement bij onze vereniging, het schoolkorfbaltoernooi. Dit seizoen volgt er nog een mooi toetje op dit evenement, de provinciale kampioenschappen! Dit event is aan ons toegewezen. Op 10 juni ontvangen wij alle plaatselijke kampioenen uit onze provincie en wordt er op onze velden gestreden om de Overijsselse eer. 

De Almelose kampioenen van dit jaar zijn De Huve 1 (gr 7-8)  & De Compaan 1 (gr 5- 6).

 

GRATIS WIFI

Het bestuur heeft besloten om met ingang van de tweede helft van het veld het WIFI netwerk vrij toegankelijk te maken voor al onze leden en bezoekers van ons complex. De benodigde codes zullen bij aanvang van het veldseizoen bekend worden gemaakt.

 

NIEUWJAARSRECEPTIE

Op vrijdagavond 6 januari om 19:30 is de nieuwjaarsreceptie

Het jaar 2017 beloofd een mooi jaar voor CKV Achilles te worden. Een jaar waarin we aan de slag gaan met het verwezenlijken van onze ambities. Een jaar waarin we als vereniging een nieuwe afslag nemen en waar veel werk verzet zal worden en waar alles in het teken zal staan van: 

Groei / Betrokkenheid / Prestaties / Plezier / Verandering 

Tijdens de nieuwjaarsreceptie wordt er een tipje van de sluier opgelicht over de richting en de plannen. 
Wij zien je graag op vrijdagavond 6 januari vanaf 19:15 uur in het clubgebouw. 

 

Een sportieve groet van het bestuur